Начало » Новини » Топ 4 причини да посетите Булмедика/Булдентал 2019

Топ 4 причини да посетите Булмедика/Булдентал 2019

От: Младен Манолов мар. 18,2019

Тази година Dentexpert е медиен партньор на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ,
събитието на годината за стоматологичния сектор в България.
То ще се проведе от 15 до 17 май 2019 г. в Интер Експо Център – София. По време на изложението ще можете да се свържете с най-големите играчи на пазара, да откриете най-новите иновации, да присъствате на семинари и да се запознайте с индустрията.

За посетители

Булдентал е предназначен за посетители, работещи в бранша на стоматологичния сектор: стоматолози и профилактични асистенти, хигиенисти, зъботехници, мениджъри и много други специалисти.

Топ 4 причини да посетите Булмедика/Булдентал

Можете да се срещнете с най-големите доставчици в бранша.
Можете да откриете най-новите продукти и тенденции.
Можете да участвате в (акредитирани) семинари.
Получавате възможност да откриете най-новите техники по време на демонстрации.

Булдентал, е идеалната възможност да се срещнете с колеги от индустрията в професионална среда и да обмените мисли за развитието на пазара. Важни доставчици и разработчици на продукти и услуги, ще представляват общата стоматология на търговското изложение.

За изложители

Булмедика/Булдентал 2019 отново ще бъде най-професионалният подиум за всички доставчици на оборудване, инструменти, медикаменти, материали и технологии за стоматологията, денталната техника и хигиената на устната кухина. Доставчиците в този сектор ще се срещнат с аудитория от гостуващи стоматолози, зъботехници, устни хигиенисти и други специалисти на изложението.
Целевите групи на посетителите ще бъдат информирани за изложението широко чрез електронна поща, социални медии, интернет, както и чрез публичност във специализираните медии.

Какво е Булмедика/Булдентал 2019?

Професионално търговско изложение, организирано в продължение на 3 дни, място, където можете да се срещнете с хиляди очаквани стоматологични специалисти.
Изложба с доставчици от България, Великобритания, Канада, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Швейцария, Франция, Гърция, Холандия, Турция, Полша, Унгария, Латвия и Словения и други.

Факти и цифри

200+ фирми директни изложители
55+ фирми нови изложители
870+ бранда от повече от 50 държави
250+ иновации от медицината и денталната медицина
13 497 посетители от 21 държави
Бизнес гайд Today, разпространен в 10 000 копия с всички новости на Булмедика / Булдентал

Още за Булдентал, Булмедика, Дерма и Естетика 2019

Етикети

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookСподели Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This

За Автора:


Сервизен специалист - стоматологична апаратура. Сертифициран в инсталацията, обучението и техническата поддръжка на CEREC system (MyCrown - FONA Dental) , 1000S, 2000L - Treatment Centers.

Специализиран в монтажа и ремонта на стоматологични столове: Sirona, A-dec, Tekmil, Fona, Diplomat, Анвита, ЮС 5, ЮС 7м и др. Автоклави, периферия, въздушни компресори, мокри и сухи аспирации.

Някои от моите клиенти:


Монтаж на нови и употребявани дентални юнити, гаранционна и извън гаранционна поддръжка. Добавяне на аспирация (силна и слюносмукател), система за работа с дестилирана вода, допълнителна периферия - микромотори, скалери, наконечници със светлина, фотолампи, интраорални камери, инсталация на софтуер и др.

За въпроси и връзка с мен: (0878 639 133) - (Сервизна поддръжка за цялата страна. )

Остави коментар

avatar
  Абонамент  
Извести за
Позвънете сега