Начало » Представяне на продукти » Турбина със светлина и нано филтър срещу инфекция и запушване

Турбина със светлина и нано филтър срещу инфекция и запушване

От: Младен Манолов мар. 07,2019

Напълно разбирам колко е важно за денталните специалисти да притежават мощни турбини с ергономичен дизайн, позволяващ им да извършват ефективно ежедневните си задачи, като същевременно да създават естетически резултати. Имайки предвид това, се стремя да помогна на своите читатели да открият стоматологична периферия, която най-добре да отговаря на техния стил на работа, на ръцете им и разбира се на техния джоб.

Следващите редове ще Ви представя въздушна турбина, съчетаваща множество предимства на напълно достъпна цена за всяка една дентална практика.

Ежедневно се сблъсквам с различни турбини, обединяващи ги едно – всичките те са повредени. Като се започне от запушване на водния спрей или неработещ пуш бутон и се стигне до разбитите лагери или изпускащите цанги.
Всички тези проблеми са напълно нормални за оборудване, което се използва ежедневно, но неприемливи когато се появяват прекалено рано в работния му живот (особено когато за него е заплатена сума от порядъка на 500 или 1000 и повече лева).
Все по-често при мен за ремонт попадат „маркови“ турбини, едва издържали месец или два. Ако изключим като причина процента на неправилна експлоатация (за съжаление той не е никак малък), остава този на нискокачествените части и лошата изработка.

Ако искате да притежавате добра турбина на разумна цена, единствената възможност е тя да бъде произведена от китайски производител с история и име. Ако обаче Ви предложат да станете горд собственик на маркова турбина за малко пари, то тя със сигурност ще идва отново от Китай, но от неизвестен производител на реплики.

Представям ви стоматологичната турбина с LED светлина WESTCODE

Това с което привлече вниманието ми е, че притежава изключително силен 5 точков лед източник на светлина, оформен като светлинен пръстен около работния борер. Той дава силен светлинен сноп попадащ точно върху зоната на работа и осигуряващ отлична видимост. За разлика при повечето лед турбини, светлинните диоди са разположение под главата и отдалечени от борера. Така светлината им се разсейва и попада под 45 градусов ъгъл, влошаващ видимостта при работа.

Прецизното образуване на воден спрей е осигурено от равномерно разположени 5 отвора, като втори пръстен около работния борер. Изключителното предимство на Westcode е, че водната му система притежава нано филтър при входа на турбината. Той предотвратява проникването на частици от стоматологичната машина, предизвикващи запушване на турбината.

Освен това тя има и мембрана, непозволяваща откапване след работа и проникването на зараза във водните пътища от турбината към шлауха и денталния юнит.

Стоматологичната турбина Westcode е произведена в Lian Ya Dental Equipment Ltd., Foshan – China, специализиран в производството на стоматологична периферия. Притежава CE сертификат (виж тук) за качество издаден от TÜV Rheinland LGA Products GmbH – Nürnberg, Германия.

Предлага се в двата стандартни варианта за свързване. С 4 отвора и с 2 отвора. Тя е снабдена с светлинен генератор и SMT LED.
Както повечето висококачествени турбини Westcode достига до 380 000 оборота на въртене, осигурено от керамични лагери, издръжливи на висока температура и деформация.
Стандартната цена на която се предлага е 299 лева.

Ако имате други въпроси за Westcode или желаете да направите поръчка, моля свържете се с мен на посочения телефон.

 

Гледайте и видео на турбината в работен режим

Етикети

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookСподели Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This

За Автора:


Сервизен специалист - стоматологична апаратура. Сертифициран в инсталацията, обучението и техническата поддръжка на CEREC system (MyCrown - FONA Dental) , 1000S, 2000L - Treatment Centers.

Специализиран в монтажа и ремонта на стоматологични столове: Sirona, A-dec, Tekmil, Fona, Diplomat, Анвита, ЮС 5, ЮС 7м и др. Автоклави, периферия, въздушни компресори, мокри и сухи аспирации.

Някои от моите клиенти:


Монтаж на нови и употребявани дентални юнити, гаранционна и извън гаранционна поддръжка. Добавяне на аспирация (силна и слюносмукател), система за работа с дестилирана вода, допълнителна периферия - микромотори, скалери, наконечници със светлина, фотолампи, интраорални камери, инсталация на софтуер и др.

За въпроси и връзка с мен: (0878 639 133) - (Сервизна поддръжка за цялата страна. )

Остави коментар

avatar
  Абонамент  
Извести за
Позвънете сега