Начало » Новини » Стоматологичен юнит с изнесена точка на свързване

Стоматологичен юнит с изнесена точка на свързване

От: Младен Манолов юни 07,2018

Понякога ми се налага да се сблъсквам с условия, неотговарящи на изискванията за монтаж на производителя. Това най-често се случва поради проектирането на кабинета, съобразено с нуждите на предходния зъболекарски стол. В тази галерия искам да ви покажа подготовката и монтажа на стоматологичен юнит с изнесена точка на свързване към водоизточник, въздух и електричество.
Столът е Fona 2000 и е монтиран в град Сандански, в кабинета на доктор Георги Панечв

Етикети

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookСподели Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This

About The Author

Сервизен специалист - стоматологична апаратура. Сертифициран в инсталацията, обучението и техническата поддръжка на CEREC system (MyCrown - FONA Dental) , 1000S, 2000L - Treatment Centers.
Специализиран в монтажа и ремонта на стоматологични столове, периферия, въздушни компресори, стерилизатори (автоклави), системи за цифрова радиография, компютърни системи.

Изработка на професионални сайтове и изграждане на стратегии за дигитален маркетинг. Професионален блогинг, SEO оптимизация, Adwords управление.

За въпроси и връзка с мен: (0878 639 133) - (Сервизна поддръжка за гр. Пловдив и региона)

Остави коментар

avatar
  Абонамент  
Извести за
Позвънете сега