Начало » Моята работа » Смяна на горно с долно окачване на Дентален юнит

Смяна на горно с долно окачване на Дентален юнит

От: Младен Манолов мар. 09,2019

Едно от основните предимства на китайските стоматологични юнити е, че повечето от тях са унифицирани и с взаимно заменяеми компоненти. В тази галерия може да проследите няколко стъпки при извършената от мен подготовката на стол за клиент, пожелал на по-късен етап промяна в разположението на инструментите от горно (континентално) в долно (традиционно) окачване.

Етикети

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookСподели Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This

За Автора:


Сервизен специалист - стоматологична апаратура. Сертифициран в инсталацията, обучението и техническата поддръжка на CEREC system (MyCrown - FONA Dental) , 1000S, 2000L - Treatment Centers.

Специализиран в монтажа и ремонта на стоматологични столове: Sirona, A-dec, Tekmil, Fona, Diplomat, Анвита, ЮС 5, ЮС 7м и др. Автоклави, периферия, въздушни компресори, мокри и сухи аспирации.

Някои от моите клиенти:


Монтаж на нови и употребявани дентални юнити, гаранционна и извън гаранционна поддръжка. Добавяне на аспирация (силна и слюносмукател), система за работа с дестилирана вода, допълнителна периферия - микромотори, скалери, наконечници със светлина, фотолампи, интраорални камери, инсталация на софтуер и др.

За въпроси и връзка с мен: (0878 639 133) - (Сервизна поддръжка за цялата страна. )

7
Остави коментар

avatar
3 Коментирай
4 Отговор
0 Последователи
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Автор на коментара
Надя ЦветановаНадя ЦветановаГалина77Младен МаноловDani Recent comment authors
  Абонамент  
нови стари най-гласувани
Извести за
Dani
Гост
Dani

Колко ще ми струва подобна преработка? Моят стол в момента също е с горно окачване, но направих грешка като го купих така. Страшно ми е неудобно да работя с опънат през мен шлаух. Губя и много време от упражнението с многократното дърпане на рамото за да се прибере обратно.

Галина77
Гост
Галина77

Имам подобен китайски стол и дойде с въздушен мотор. Предишният ми беше медия с електрически. Има разлика и този не ми харесва как работи. Може ли на негово място да се сложи пак електрически?

Надя Цветанова
Гост
Надя Цветанова

Здравейте г-н Манолов,
Преди месец наех кабинет с доста стар стол ЮС-5М. В общи линии работи само турбината, но без вода. Занимавате ли се с подобни машини? Според вас може ли да се направи нещо с нея или да търся друга? За съжаление в момента разполагам с малко средства и вероятно ще е втора ръка.
Столът е на 15 километра от Пловдив.

Позвънете сега