Начало » Оборудване » Ремонт и поддръжка на стоматологична техника

Ремонт и поддръжка на стоматологична техника

От: Младен Манолов сеп. 29,2018

Цялостна поддръжка на стоматологичната техника и посещение на място в Южна България – Национален Ремонтен Център „Дент Експерт“

За да задоволите нуждите от качествено зъболечение на вашите клиенти, трябва да отговаряте на своите. Покриването на нуждите от качествената техническа поддръжка е основата на партньорството с моите клиенти.

Това означава да Ви осигуря от самото начало помощ при инсталирането и внедряването на вашето оборудване и технологии. Аз и моя компетентен екип ще Ви ръководи през всяка стъпка на инсталационния процес. След което продължаваме пътя заедно.

Ако нещо се обърка, може да бъдете сигурни, че ще помогнем – лично, по телефона или онлайн.

Какво представлява техническото обслужване на Дент Експерт?

Независимо дали се нуждаете от ремонт на оборудване или превантивна поддръжка, аз и моите експертни специалисти, ще поддържат вашата стоматологична практика безпроблемно. Може да разчитате на нас за:

– Опитни техници, обучени от водещи в стоматологичната индустрия производители
– Компетентни и отзивчиви консултанти
– Бързо обслужване
– Мобилен екип за инсталиране на ново оборудване, гаранционна и извънгаранционна поддръжка

Свържете се с техник на Дент Експерт, на номер: 0878 639 133

Технологичен център Дент Експерт

Е посветен да Ви помогне да извлечете максимума от вашата стоматологична техника. Чрез този модерен център за поддръжка решаваме повече от 90% от възникналите ситуации по време на първоначалното обаждане.

Предимствата от използването на Dentexpert

– Най-добре информирани, високо квалифицирани специалисти по поддръжка на стоматологична техника.
– Изчерпателен консултантски център.
– Възможност за изпращане на сервизни техници в рамките на 24 часа
– Достъп до ресурсни статии.
– Изключително високи нива на удовлетвореност на клиентите.

Обадете се в Технологичния център „Дент Експерт“ за нуждите на вашето стоматологично оборудване на: 0878 639 133

Национален ремонтен център за стоматологично оборудване

Независимо дали става дума за счупен наконечник, течащ автоклав или повреден стол, може да разчитате сервизните ни техници да Ви посетят на място.

Наконечници – бърз ремонт и доставка в рамките на гр. Пловдив (за цялата страна Спиди и Еконт). Ремонт на турбини, наконечници, микромотори, дестилатори, ендомотори и друго малко оборудване.

Компресори – Ако въздушният компресор е повреден, ние предлагаме обслужване в рамките на деня. Разполагаме с оборотни, които да осигурят нормалния ви процес на работа докато трае ремонта.

Автоклави (стерилизатори) – разполагаме в наличност с най-често използваните части. Предлагаме ремонт и профилактика.

Стоматологични столове – когато става дума за този вид машини, ние извършваме от ремонт и профилактика, до цялостно обновяване.

Когато имате нужда от ремонт или просто се нуждаете от рутинна поддръжка, свържете се с нас за един телефонен разговор на : 0878 639 133

Етикети

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookСподели Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This

За Автора:


Сервизен специалист - стоматологична апаратура. Сертифициран в инсталацията, обучението и техническата поддръжка на CEREC system (MyCrown - FONA Dental) , 1000S, 2000L - Treatment Centers.

Специализиран в монтажа и ремонта на стоматологични столове: Sirona, A-dec, Tekmil, Fona, Diplomat, Анвита, ЮС 5, ЮС 7м и др. Автоклави, периферия, въздушни компресори, мокри и сухи аспирации.

Някои от моите клиенти:


Монтаж на нови и употребявани дентални юнити, гаранционна и извън гаранционна поддръжка. Добавяне на аспирация (силна и слюносмукател), система за работа с дестилирана вода, допълнителна периферия - микромотори, скалери, наконечници със светлина, фотолампи, интраорални камери, инсталация на софтуер и др.

За въпроси и връзка с мен: (0878 639 133) - (Сервизна поддръжка за цялата страна. )

10
Остави коментар

avatar
5 Коментирай
5 Отговор
0 Последователи
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Автор на коментара
Н. ЯнковаЕленаЕ. КовачевД-р ПавловМладен Манолов Recent comment authors
  Абонамент  
нови стари най-гласувани
Извести за
Атанас
Гост
Атанас

Здравейте, виждам, че предлагате ремонтни услуги за Пловдивска област. Аз и още няколко колеги сме от района на Благоевград и ни е голям проблем когато нещо се повреди. Интересува ни приемате ли за поправка по-дребна техника по куриер. Питам за турбини и наконечници или ремонт на автоклави.

Д-р Павлов
Гост
Д-р Павлов

Мой приятел от Пловдив ми сподели, че посещавате обекти и в София. Имам клиника с няколко стола и друга апаратура, която се нуждае от наистина професионална поддръжка. Ако е така ще ви оставя координати за да ми кажете при какви условия.

Е. Ковачев
Гост
Е. Ковачев

Здравейте, г-н Манолов! Научих, че сте се справили доста успешно с ACANTO Fedesa във Военна болница – Пловдив. Притежавам същата машина и ме интересува дали бихте се наели да я обслужвате гаранционно защото в България никой не се наема да го прави?

Елена
Гост
Елена

Бих искала да попитам занимавате ли се със столове Хирана? Имам такава машина в Кършияка, като напоследък повредите по нея зачестиха много. Връщам пациенти, а това не е никак добре за името ми.
Преди използвах услугите на Жоро Пеков, но е неоткриваем и си търся спешно нов компетентен техник. От колеги научих за Вас и ако познавате този тип машини ще се радвам да работим заедно.
Кога е удобно да ви се обадя?

Н. Янкова
Гост
Н. Янкова

Работите ли в момента и ремонтирате ли техника незакупена от вас? Взех си преди няколко месеца нов стол от дентално депо, който е гаранционен. От три седмици чакам техник и все още го няма, като оправданието за забавянето е усложнената епидемична обстановка!
Столът е китайски с горно окачване, а проблемът му е, че от кутията с инструментите капе вода. Капки има и под асистентската част.
Опитвам се да работя само спешни случаи, но е крайно неудобно, защото капе от всякъде и трябва да попивам непрекъснато. Това пречи на работата ми и смущава пациентите.
По телефона ми обясниха, че проблемът е в конденза на компресора и трябвало просто да го източа. Правя го всеки ден, но продължава да тече. Намирам се в Стара Загора, но съм готова да си платя освен труда и пътните Ви разходи.
Ще съм Ви изключително благодарна ако получа съдействие, и ми помогнете в тази крайно неприятна ситуация.

Позвънете сега