Начало » Представяне на продукти » Не купувайте китайски стоматологичен стол преди да прочетете това

Не купувайте китайски стоматологичен стол преди да прочетете това

От: Младен Манолов февр. 25,2018

Мисълта за покупка на китайски зъболекарски стол със сигурност е минавала през главата на всеки зъболекар. Прочетете следващите редове преди да направите тази стъпка.
Заради настоящото състояние на голяма част от стоматологично оборудване в България това е въпрос, който често се задава. С нарастващите разходи и все по-голямата конкуренция, крайната цел трябва да бъде обмислена много внимателно.

Значително намаляване на инвестицията в ново дентално оборудване може да бъде направено чрез закупуването на китайски зъболекарски стол – но ще си купите ли и проблеми? Със сигурност може да се случи – но не е задължително ако го направите мъдро.
Китайски стоматологичен стол

Важно е да се отбележи, че много от съвременните високотехнологични продукти се произвеждат в Китай. Вашият телефон, компютър, телевизор, облеклото ви, дори някои части за вашия европейски автомобил.
Няма да сгрешим ако кажем, че със всяка изминала година качеството на тези продукти става все по-високо.

Вероятно ще ви изненадам, като спомена, че много от най-големите световни производители на стоматологична апаратура, произвеждат своите по-нисък клас модели в Китай – да, вярно е.

Ако китайските столове са надеждни мога ли да си ги поръчам от всякъде?

Абсолютно не! И ето защо:
Бъдете сигурни, че ще получите това което поръчвате.
Разберете дали в цената влиза инсталация и гаранционна поддръжка, и дали тя ще бъде извършена от квалифицирани техници – дори най-качественият стол на света, без професионална поддръжка не си струва инвестицията.
Притежава ли гаранция? Какви са гаранционните условия.
Осигурява ли търговеца сервизна поддръжка за вашето населено място.

Характеристики и качество

Първото нещо, което трябва да осъзнаете, е, че дори един скъп стоматологичен стол, произведен в Китай, няма да бъде толкова добър, колкото конкурентът му от същия клас, произведен в Западна Европа. До голяма степен получавате това, за което плащате, така че очакванията ви трябва да са реалистични.

Китайското стоматологично оборудване е изключително подходящо за натоварена стоматологична практика или като помощно „за всеки случай“.
Предимството му е, че спестява много пари, притежава опростено устройство и резервните му части са лесно достъпни.
Ако сте се спрели на ниско бюджетен модел и търсите най-добрия вариант сред стоматологичните столове произведени в Китай се свържете за консултация с мен. Заедно ще обсъдим вашите нужди, изисквания и възможности от които да се възползвате.

Етикети

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookСподели Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This

About The Author

Сервизен специалист - стоматологична апаратура. Сертифициран в инсталацията, обучението и техническата поддръжка на CEREC system (MyCrown - FONA Dental) , 1000S, 2000L - Treatment Centers.
Специализиран в монтажа и ремонта на стоматологични столове, периферия, въздушни компресори, стерилизатори (автоклави), системи за цифрова радиография, компютърни системи.

Изработка на професионални сайтове и изграждане на стратегии за дигитален маркетинг. Професионален блогинг, SEO оптимизация, Adwords управление.

За въпроси и връзка с мен: (0878 639 133) - (Сервизна поддръжка за гр. Пловдив и региона)

Остави коментар

avatar
  Абонамент  
Извести за
Позвънете сега