Начало » Моята работа » Монтаж на стоматологичен стол Fona 1000S

Монтаж на стоматологичен стол Fona 1000S

От: Младен Манолов ян. 26,2018

Инсталация на стоматологичен стол Fona 1000S стъпка по стъпка.

За да се осъществи стандартния му монтаж е необходимо в предната част на мястото, на което ще бъде фиксиран да са изведени: изход за въздух, вода, тръба за отпадни води, комуникационна тръба или гофре (използва се за връзка с компютър, сигнален кабел за външна всмукателна аспирация, управление на врати, домофон и др.). В случай, че ще се използва външна аспирация се извежда и аспирационна тръба.

Етикети

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookСподели Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This

About The Author

Сервизен специалист - стоматологична апаратура. Сертифициран в инсталацията, обучението и техническата поддръжка на CEREC system (MyCrown - FONA Dental) , 1000S, 2000L - Treatment Centers.
Специализиран в монтажа и ремонта на стоматологични столове, периферия, въздушни компресори, стерилизатори (автоклави), системи за цифрова радиография, компютърни системи.

Изработка на професионални сайтове и изграждане на стратегии за дигитален маркетинг. Професионален блогинг, SEO оптимизация, Adwords управление.

За въпроси и връзка с мен: (0878 639 133) - (Сервизна поддръжка за гр. Пловдив и региона)

Остави коментар

avatar
  Абонамент  
Извести за
Позвънете сега