Начало » Оборудване » Качествен дентален юнит A-dec, с поддръжка от Dentexpert

Качествен дентален юнит A-dec, с поддръжка от Dentexpert

От: Младен Манолов ное. 02,2020

Стоматологичните столове са съществена част от всяка една дентална практика, но намирането на система, която е едновременно рентабилна и удобна за вашите пациенти, може да бъде предизвикателство – съществуват толкова много функции и предимства, които трябва да имате предвид!

Тук ще ви представя пет различни модела A-dec столове, всички с уникални функции, модули и конфигурации. За улеснение, направих опростена диаграма, очертаваща основните разлики между различните A-dec машини. Това ще помогне да получите най-подходящия модел за вас!

A-dec 200: Качество, което можете да си позволите

A-dec 200 е отличен стол за малък стоматологичен кабинет. Той е по-достъпен от моделите 300, 400 или 500, но въпреки това притежава петгодишната гаранция и добре известната надеждност на A-dec. Ако търсите практичен стол, за да разширите практиката си или да стартирате новия си кабинет, това е надеждният избор.

A-dec 200 предлага цялото стоматологично оборудване, от което се нуждаете, за да  лекувате пациенти с високо качество и прецизност. Системата включва стоматологичен стол, система за дестилирана вода, асистентски блок, стоматологичен рефлектор, аспирация и плювалник.

A-dec 300: Рационализирана мощност

Ако харесвате A-dec 500, но искате нещо по-малко, по-леко и по-евтино, A-dec 300 е подходящият за вас. Зъболекарите често описват A-dec 300 като двигател на Ферари, пъхнат в Мини Купър! Рационализираният му дизайн е идеален за по-малки помещения и клиники, изискващи повече гъвкавост. Столът е лесен за работа, притежава по-малко компоненти, което означава, че изисква и по-малко поддръжка.

Въпреки компактния си размер, A-dec 300 няма да ви лиши от функционалност. Освен място за една ръкохватка въздух-вода и електрически мотор, можете да интегрирате до два допълнителни инструмента, включително интраорална камера или ултразвуков скалер.

A-dec 400: Универсален комфорт

A-dec 400 предлага скромен лукс с функционалност. Той притежава конфигурация, съобразена с предпочитанията на персонала, както и опция за хоризонтално завъртане на пациента. Ако търсите стоматологичен юнит, който е едновременно ергономичен за вас и удобен за вашите пациенти, то това е вашата машина!

A-dec 500: Високата класа в стоматологичното лечение

A-dec 500 със сигурност е най-високо на пиедестала, но с основание. Той е по-удобен от другите столове и позволява максимална близост до пациентите, с максимален комфорт за тялото на лекуващия лекар.
Предоставящ пълен набор от интегрирани възможности, A-dec 500 е несравним в своята иновация. Интегрираният тъчпад ви дава лесен контрол върху стола. Притежава керамичен плювалник и лед рефлектор, а анатомичното кресло, намалява точките на натиск и осигурява максимален комфорт за тялото на пациента. A-dec 500 е първокласен зъболекарски стол за превъзходна и класна стоматология.

Ако обмисляте покупка за своята дентална практика и работа със стоматологичен стол A-dec, като същевременно си осигурите надеждна и бърза техническа поддръжка за него, моля свържете се с мен на: 0878 639 133  или изпратете запитване във фейсбук месинджър!

Етикети

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookСподели Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This

За Автора:


Сервизен специалист - стоматологична апаратура. Сертифициран в инсталацията, обучението и техническата поддръжка на CEREC system (MyCrown - FONA Dental) , 1000S, 2000L - Treatment Centers.

Специализиран в монтажа и ремонта на стоматологични столове: Sirona, A-dec, Tekmil, Fona, Diplomat, Анвита, ЮС 5, ЮС 7м и др. Автоклави, периферия, въздушни компресори, мокри и сухи аспирации.

Някои от моите клиенти:


Монтаж на нови и употребявани дентални юнити, гаранционна и извън гаранционна поддръжка. Добавяне на аспирация (силна и слюносмукател), система за работа с дестилирана вода, допълнителна периферия - микромотори, скалери, наконечници със светлина, фотолампи, интраорални камери, инсталация на софтуер и др.

За въпроси и връзка с мен: (0878 639 133) - (Сервизна поддръжка за цялата страна. )

Остави коментар

avatar
  Абонамент  
Извести за
Позвънете сега