Начало » Представяне на продукти » Кад Кам система – MyCrown

Кад Кам система – MyCrown

От: Младен Манолов май 19,2018

Напълно интегрирана система

Системата включва камера за 3D сканиране, най-съвременния и интуитивен софтуер и компактна фрезова машина. MyCrown Design ви води през всяка стъпка от процеса на сканиране, оформяне и създаване на желаната ресторация. Фрезата MyCrown Mill е с две работни глави, завършваща процеса, като превръща предварително одобрения дизайн в готово за употреба изделие.

Бърз и лесен за използване

Интуитивният софтуер осигурява бърза и лесна работа с устройството. Процесът с поетапно ръководство води до бързо планиране и гладка изработка на красива корона или друг елемент.

Разширете своята дентална практика

Увеличете броя на предлаганите от вас услуги, както никога досега благодарение на системата MyCrown CAD / CAM!
Възможността да създавате най-често срещаните ресторации в стоматологията като: корони, фасети, пломби и малки мостове – само с едно посещение на пациента, е отлично решение за развитието на стоматологичния ви бизнес.

Предимства и ползи при лечението

Спестявате време – Целият процес на възстановяване се извършва само с едно посещение, като по този начин се спестява време както на пациента, така и на стоматолога.

Без взимане на отпечатък – Интуитивният софтуер за сканиране и проектиране премахва необходимостта от конвенционални отпечатъци, време за обработка и допълнителни срещи.

Точност и контрол на възстановяването – най- съвременната камера сканира района, а усъвършенстваният софтуер създава дизайн с висока точност и прецизност, като позволява и допълнителни настройки за идеално прилепване.

Удобство за пациента – за разлика от конвенционалните методи за снемане на отпечатък, процесът е ефективен и пациентът изпитва минимален стрес и дискомфорт. Сканирането на зоната за възстановяване с компактната камера е гладко и бързо. Ефективното лечение и трайните резултати убеждават все повече и повече пациенти да предпочетат възстановяването с едно посещение на стоматологичния кабинет, пред алтернативните възможности.

Свобода при избор на материали – С MyCrown вие не се ограничавате при избора на материали или производител. Реставрационните блокове могат да бъдат избрани така, че да отговарят на работния процес и специфичните ви нужди.
Съхранение и споделяне на готовия дизайн – Системата позволява експортирането на готовия дизайн за бъдещи справки и лесно споделяне в клиниката или с различни кабинети.

Персонализиране – Мощното решение MyCrown CAD / CAM е в състояние да създаде корони, инлеи, онлей и малки мостове само за едно посещение. Изборът на реставрационен блок с предпочитан материал, позволява персонализирана естетика, подходяща за всеки пациент.

Интегрираност – осигурява висока точност и плавен процес, благодарение на постоянната комуникация между различните компоненти на системата.

Пространствено проектиране – MyCrown притежава камера, работеща в двуизмерен и триизмерен режим. Може да се използва като двуизмерна интраорална камера благодарение на вградения цветен сензор, подобрявайки комуникацията между стоматолозите и пациентите. Преминаването към триизмерно сканиране става лесно с натискането само на един бутон.

Композиция

Fona MyCrown Design

Системата CAD / CAM разполага с напълно интегриран софтуер, който ви насочва през всяка стъпка, осигурявайки гладка производителност и лекота на използване.
Устройството притежава монитор със сензорен екран и платформа на колела, позволяваща лесно транспортиране между помещенията за лечение.

MyCrown Scan

Малката и лека камера е лесна за употреба и позволява удобен достъп до всички интраорални зони. Триизмерното сканиране в реално време е прецизно и осигуряващо наблюдение в реално време. Лекият дизайн позволява лесна манипулация и максимален комфорт при работа в устата на пациента, като същевременно гарантира максимална хигиена.
Камерата поддържа постоянна температура, като по този начин предотвратява замъгляване и осигурява минимално време, необходимо за сканиране.

MyCrown Mill

Тя е в постоянна готовност за работа, комуникирайки със останалите компоненти на системата чрез безжична връзка. Може да обслужва множество устройства за сканиране, като не изисква свързаност със въздушни или водни източници, което я прави подходяща за позициониране в почти всички работни зони. Системата с две работни глави, осигурява висока скорост на работа, като изработва корона средно за 12 минути. Размерът на устройството е компактен, което позволява да бъде използвано във всеки стоматологичен кабинет.

Етикети

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookСподели Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This

About The Author

Сервизен специалист - стоматологична апаратура. Сертифициран в инсталацията, обучението и техническата поддръжка на CEREC system (MyCrown - FONA Dental) , 1000S, 2000L - Treatment Centers.
Специализиран в монтажа и ремонта на стоматологични столове, периферия, въздушни компресори, стерилизатори (автоклави), системи за цифрова радиография, компютърни системи.

Изработка на професионални сайтове и изграждане на стратегии за дигитален маркетинг. Професионален блогинг, SEO оптимизация, Adwords управление.

За въпроси и връзка с мен: (0878 639 133) - (Сервизна поддръжка за гр. Пловдив и региона)

Остави коментар

avatar
  Абонамент  
Извести за
Позвънете сега