Начало » Представяне на продукти » Ергономичен и максимално надежден 1000S – Работният кон на Fona

Ергономичен и максимално надежден 1000S – Работният кон на Fona

От: Младен Манолов февр. 26,2018

Един от любимите ми стоматологични столове е точно моделът Fona 1000S.
Ергономичният му дизайн притежава характеристики, даващи възможност на стоматолога професионалист да маневрира свободно, като същевременно запазва спокойствието и комфорта на пациентите.

Стоматологичен стол Fona 1000S
Формата му дава близост между пациента и оператора, като осигурява по-лесен достъп до устната кухина.
Опростеният му контрол е със заложено автоматично връщане на стола в крайни позиции, както и няколко запаметени, предварително зададени от лекуващия лекар.

Той е тих и има гладки хидравлични движения, помагащи на специалистите по дентална медицина да се съсредоточат, над работата си, като с това да повишат своята продуктивност без допълнителни натоварвания за тялото. Работният му модул е оборудван с немската клапанна система Baoustein, високоскоростни турбини FONA Colibri и електрически микромотор със светлина Sirona.

Особености на Fona 1000S - Кликни за да увеличиш изображението
Особености на  Fona 1000S - Кликни за да увеличиш изображението

Технически предимства

От техническа гледна точка според мен 1000S притежава предимство с възможността да бъде модулиран по начин, позволяващ спестяването на въздух, което от своя страна удължава работния живот на компресора и занижава характеристиките на които да отговаря (мощност и обем). Електрониката и механиката му са максимално опростени, което минимизира риска от повреди. Дори в случай на възникнали такива, структурата позволява на техника максимално бързо да диагностицира причината за възникналия проблем и да я отстрани.

Моделът е наличен със стандартна и луксозна тапицерия, както и в богата гама от цветове, съответстващи на декора в кабинета.
За допълнителни въпроси относно особеностите му и изискванията за монтаж може да се свържете с мен на посочения по-долу телефон.

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookСподели Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This

About The Author

Сервизен специалист - стоматологична апаратура. Сертифициран в инсталацията, обучението и техническата поддръжка на CEREC system (MyCrown - FONA Dental) , 1000S, 2000L - Treatment Centers.
Специализиран в монтажа и ремонта на стоматологични столове, периферия, въздушни компресори, стерилизатори (автоклави), системи за цифрова радиография, компютърни системи.

Изработка на професионални сайтове и изграждане на стратегии за дигитален маркетинг. Професионален блогинг, SEO оптимизация, Adwords управление.

За въпроси и връзка с мен: (0878 639 133) - (Сервизна поддръжка за гр. Пловдив и региона)

Остави коментар

avatar
  Абонамент  
Извести за
Позвънете сега